Brandweer Utrecht: gedeeltelijk weg met C2000

Discussie en vragen over p2000 & C2000 en aanverwante zaken.
Voorburg
Moderator
Berichten: 342
Lid geworden op: 21 jul 2006 20:36:48
Locatie: ***Haaglanden***
Contacteer:

Bericht door Voorburg » 2 aug 2008 17:18:01

Titel van het bericht iets aangepast (uitroeptekens verwijderd)
Klik op brandweer.eigenoverzicht.nl voor een overzicht van alle brandweerkorpsen in Nederland

Melle
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 dec 2006 11:50:18

Bericht door Melle » 12 sep 2008 17:46:24

hunter schreef:
SniperEye schreef:In plaats van te investeren in het 100% werkbaar maken van C2000 porto's investeert men nu geld in anologe porto's. :)
Je zegt nu precies hetzelfde, I rest my case...

Groeten, Peter.
Dus de brandweer moet zonder "object porto's" gaan werken(we zitten al jaren op andere porto's te wachten), de bedrijven die het contract hebben voor het netwerk en aparatuur zijn verantwoordelijk voor garantie en moet zorgen dat het werkt, de brandweer kan niet anders dan wachten op een oplossing van hun uit.

Deze oplossing is er dus niet snel genoeg en de meeste porto's in onze regio zijn gewoon niet 100% betrouwbaar meer (accu, storingen), wat doet de brandweer regio: schaft nieuwe analoge porto's aan om de veiligheid te waarborgen van zijn personeel.

We hebben jaren moeten wachten op de nieuwe porto's (C2000 objectporto's) er is heel lang niks meer gekocht om zo geen onodige kosten te maken maar nu is het gewoon hard nodig, geld verspilling of niet, het is voor de veiligheid van ons als brandweer.

Europoort
Berichten: 1
Lid geworden op: 8 sep 2008 21:02:43
Locatie: Rozenburg

Bericht door Europoort » 21 sep 2008 13:52:33

Er gaat zoveel geld in om. Dat is ook het probleem. Het tetra systeem werkt in principe prima. Het heeft ook zijn voordelen. Neem maar het statussen. Maar dan de randapparatur. Dat is probleem nummer twee!
Portofoons met toetsen voor een kindervingertje. Zeer onvriendelijke gebruiksgemak, het snel defect geraken van een mike,speaker, oortje enz. Zeer veel toeters en bellen zonder dat je deze gebruikt. Ook de ontvangst in DMO laat echt te wensen over. In de industrie en in schepen tussen al dat staal is digitale communicatie echt een crime.
Wij hebben testen gedaan met analoge portofoons en digitale in DMO en daarbij hebben de digitale het echt af moeten leggen aangaande het ontvangst. Dus ook wij als hulpverleningsdienst in de industrie zijn gewoon weer aan het werk met analoge object portofons. En het bevalt prima! :D

Plaats reactie